Vesting Wax & Clean - 2x2,5 L

  1. Home
  2. Wax & Clean - 2x2,5 L

"Vesting Wax and Clean is de ideale oplossing voor het effectief reinigen en onderhouden van geoliede houten vloeren. Het milieuvriendelijke product zorgt voor een beschermende laag van natuurlijke zepen en wassen, en is zuinig en gemakkelijk in gebruik.

€36,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Met "Vesting Wax and Clean" kunt u uw geoliede houten vloer op een effectieve en milieuvriendelijke manier onderhouden en beschermen. Het product bevat een unieke mix van natuurlijke zepen en wassen die een beschermend laagje op het oppervlak van de vloer creëren. Dit zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar helpt ook bij het behouden van de natuurlijke uitstraling van de vloer en beschermt tegen veroudering en beschadiging.

Het gebruik van "Vesting Wax and Clean" is zeer eenvoudig en veilig voor mens en dier, omdat het geen agressieve chemicaliën bevat. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een dweil of mop en droogt snel op, zodat uw vloer snel weer beloopbaar is. Bovendien is "Vesting Wax and Clean" zeer zuinig in gebruik en gaat het lang mee.

Met "Vesting Wax and Clean" kunt u genieten van een schone en goed onderhouden geoliede houten vloer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over agressieve chemicaliën en beschadiging van uw vloer. Kies voor een milieuvriendelijke en effectieve oplossing en ervaar de voordelen van "Vesting Wax and Clean" voor uw geoliede houten vloer.

 

Gebruiksaanwijzing "Vesting Wax and Clean" voor het onderhouden van geoliede houten vloeren

Voor het reinigen en onderhouden van uw geoliede houten vloer raden wij Vesting Wax and Clean aan. Deze reiniger is zuinig in gebruik en heeft een heerlijk frisse geur.

Om te beginnen, verwijder alle losse vuildeeltjes en stof van de vloer met behulp van een zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel.Gebruik een mop of dweil om de vloer gelijkmatig te reinigen. Begin in een hoek van de kamer en werk in secties. Maak lange, gelijkmatige bewegingen met de mop over de vloer. Let erop dat u niet te veel water gebruikt om te voorkomen dat er water in de houten vloer trekt.

Spoel de mop regelmatig uit in de emmer met reinigingsmiddel en vervang het water en het reinigingsmiddel indien nodig. Het is belangrijk om de mop na elk gebruik goed te wassen en te laten drogen voordat u deze weer gebruikt. Op deze manier blijft de mop schoon en hygiënisch en gaat deze langer mee.

Vesting Wax and Clean is geschikt voor periodiek onderhoud van uw geoliede houten vloer (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks). Na het reinigen laat u de vloer drogen.

Vesting Wax and Clean is gemakkelijk in gebruik en laat uw geoliede houten vloer weer stralen. Het is zuinig in gebruik en heeft een heerlijk frisse geur, zodat u er lang van kunt

 

 
 
 

Vesting Wax and Clean is een speciaal ontworpen reiniger voor het onderhouden van geoliede houten vloeren. Het is een zuinige en gemakkelijk te gebruiken reiniger die de vloer niet alleen grondig reinigt, maar ook beschermt.

De formule van Vesting Wax and Clean is speciaal ontworpen om te voorkomen dat er water in de houten vloer trekt tijdens het reinigen. Hierdoor wordt de levensduur van de vloer verlengd en blijft deze er als nieuw uitzien.

De heerlijk frisse geur van Vesting Wax and Clean maakt het reinigingsproces extra aangenaam en zorgt voor een aangename geur in huis. Het is geschikt voor periodiek onderhoud van geoliede houten vloeren en laat de vloer na het reinigen glanzend en beschermd achter.

Bovendien is Vesting Wax and Clean zuinig in gebruik, waardoor u er lang van kunt genieten. Het is een must-have voor wie op zoek is naar een effectieve en gemakkelijke oplossing voor het onderhoud van geoliede houten vloeren.

 
 

 

 

 

 
 
  1. Wat is het verbruik van Vesting Wax and Clean? Antwoord: Het verbruik van Vesting Wax and Clean is ongeveer 200-300 ml per 10 liter water. Dit maakt het een zeer zuinig reinigingsmiddel voor vloeren.

  2. Is Vesting Wax and Clean milieuvriendelijk? Antwoord: Ja, Vesting Wax and Clean is milieuvriendelijk. Het bevat geen agressieve chemicaliën en is veilig voor mens en dier. Bovendien is het een biologisch afbreekbaar product, waardoor het geen negatieve impact heeft op het milieu.

  3. Voor wat voor soort vloeren is Vesting Wax and Clean geschikt? Antwoord: Vesting Wax and Clean is geschikt voor verschillende soorten vloeren, zoals houten vloeren die behandeld zijn met olie. 

  4. Waarom is Vesting Wax and Clean zo zuinig in gebruik? Antwoord: Vesting Wax and Clean is zuinig in gebruik vanwege de hoge concentratie van het product. Een kleine hoeveelheid van het product gemengd met water is al voldoende voor een effectieve reinigingsoplossing.

  5. Kan Vesting Wax and Clean helpen bij het uitstellen van het schuren van een houten vloer? Antwoord: Ja, Vesting Wax and Clean kan helpen bij het uitstellen van het schuren van een houten vloer. Het product kan de beschermende laag op de vloer herstellen, waardoor de vloer er weer als nieuw uitziet en beschermd wordt tegen verdere slijtage.

  6. Is Vesting Wax and Clean gemakkelijk aan te brengen? Antwoord: Ja, Vesting Wax and Clean is gemakkelijk aan te brengen met een mop of dweil en droogt snel op, waardoor de vloer snel weer beloopbaar is. Het is een gebruiksvriendelijk product dat niet veel tijd en moeite kost om aan te brengen.