Betaalmethoden

Veilig bestellen bij Vesting Producten

Bij Vesting Producten  kunt u veilig en gemakkelijk uw vloerproducten en meubelproducten bestellen. Hieronder kunt u lezen welke zaken wij in het bijzonder in de gaten houden:

Communicatie

Wij houden u op de hoogte! Door middel van e-mail zal u bij elke stap op de hoogte gehouden worden. Zo krijgt u o.a. een email zodra wij uw betaling ontvangen hebben en wanneer uw bestelling verzonden is. Ook stellen wij u altijd direct op de hoogte bij eventuele vertragingen bij het leveren van uw bestelling.

Privacy

Uw privacy vinden wij zeer belangrijk. U mag bij ons een gebruikersaccount aan maken dit is niet noodzakelijk. De door u ingevulde gegevens zullen wij dan ook alleen gebruiken voor contact over uw bestelling of het verzenden ervan.

Betalingen

Gemakkelijk en veilig afrekenen met iDEAL 

Tycho Vloeren & Produkten
KvK breda: 55121438
BTW nr: NL 1409.86.273.B02
Rabobank: 32.34.20.567 te Etten-Leur

IBAN: NL75 RABO 0323 4205 67 BIC: RABONL2U 

Verzending

Al onze orders worden verzonden door PostNL. Meestal houdt dit in dat u het pakket de dag nadat het door ons verzonden is, door de postbode aangeboden krijgt.

Op rekening leveren

Eventueel kunnen wij ook producten op rekening leveren (aan bedrijven). Bestellingen hiervoor dienen per emailnaar ons verzonden te worden.

Meer informatie kan u vinden in onze algemene voorwaarden: Algemene voorwaarden