Algemene voorwaarden

De webshop  vestingproducten.nl is een onderdeel van Tycho Vloeren & Produkten.

Ons bedrijf is geregistreerd met de volgende gegevens:

Tycho Vloeren & Produkten
KvK breda: 55121438
BTW nr: NL 1409.86.273.B02
 

 

Adres:
Bisschopsmolenstraat 71
4876 AJ  Etten-Leur
[email protected]
 

 

Verzendkosten

Voor verzending van onze pakketen maken wij gebruik van PostNL.

Wij rekenen € 6,95 verzendkosten voor het inpakken en verzenden van een pakket binnen Nederland. Voor bestellingen die naar Belgie moeten worden verzonden gelden andere verzendkosten. Bij bestellingen boven de € 99,00 zijn de verzendkosten binnen Nederland gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden).

De verzendkosten binnen Nederland zijn:

Nederland brievenbus zending

€ 3,95

Nederland pakketzending

€ 6,95

De verzendkosten voor naar het buitenland zijn:

 

Belgie pakketzending

€ 9,95

Levertijd

Wij hebben bijna alle artikelen op voorraad. Nadat wij de betaling hebben ontvangen gaan wij direct over tot het verwerken van uw bestelling. Bestellingen die op werkdagen voor 15.00 uur geplaatst zijn,  worden (voorraadartikelen binnen Nederland) dezelfde dag nog verzonden.

Wanneer de levering vertraging oploopt zullen wij u hiervan op de hoogte stellen

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis

Heeft u op werkdagen een E-mail ontvangen, één of twee dagen later wordt de bestelling bezorgd.

m.u.v. zaterdag en zondag dan wordt uw bestelling op dinsdag bezorgd.

Niet thuis op moment van levering

PostNL verzorgt voor ons de leveringen,maar u bent niet thuis en uw buren kunnen het pakket ook niet ontvangen? Dan krijgt u een bericht van de chauffeur. Op dit PostNL niet thuis bericht staat uw ‘Niet-thuis-code’. Hiermee kunt u op https://mijnpakket.postnl.nl/ een keuze maken voor een tweede pakketbezorging. Die keuze kunt u maken tot 22:00 uur op de dag van de eerste bezorgpoging. U kunt voor deze tweede poging voor uw pakket bezorging kiezen uit de volgende mogelijkheden:

  • Pakket ontvangen bij het oorspronkelijke adres op een andere dag tot vijf dagen vooruit.
  • Pakket ontvangen bij uw buren met dezelfde postcode.
  • Pakket ontvangen bij uw buren met dezelfde postcode en op een andere dag.
  • Pakket ontvangen op een Postkantoor bij u in de buurt.

Wanneer u geen keuze maakt, vindt de pakket bezorging de volgende dag (uitgezonderd zon- en feestdagen) plaats, zoals u van PostNL gewend bent. U kunt ook online bekijken hoe laat u de pakketchauffeur kan verwachten. Wanneer u bij de tweede pakket bezorging niet thuis bent, stopt de pakketchauffeur een bericht in de bus waarmee u uw zending van het Postkantoor kunt afhalen. U heeft hiervoor drie weken de tijd.

Retour sturen

Retour sturen van producten is binnen 14 dagen na ontvangst mogelijk. Verder moeten er aan de volgende voorwaarden worden voldoen:

De producten moeten ongeopend en onbeschadigd zijn.

  • Het product moet een standaard assortimentsproduct zijn. Op maat gemaakte producten kunnen niet geruild of retour gezonden worden.
  • U moet samen met de producten het volgende ingevulde formulier meezenden: Retourformulier

Na de producten retour te hebben ontvangen zal het aankoopbedrag minus de door ons gemaakte verzendkosten binnen 14 dagen retour gestort worden op uw bankrekening.

Indien u nog vragen heeft over het retour sturen dan kunt u altijd contact opnemen.

Communicatie

Wij houden u op de hoogte! Door middel van e-mail zal u bij elke stap op de hoogte gehouden worden. Zo krijgt u o.a. een email zodra wij uw betaling ontvangen hebben en wanneer uw bestelling verzonden is. Ook stellen wij u altijd direct op de hoogte bij eventuele vertragingen bij het leveren van uw bestelling.

Privacy

Uw privacy vinden wij zeer belangrijk. U mag bij ons een gebruikersaccount aan maken dit is niet noodzakelijk. De door u ingevulde gegevens zullen wij dan ook alleen gebruiken voor contact over uw bestelling of het verzenden ervan.

Betalingen

Afrekenen met iDEAL is veilige manieren van betalen waarbij u de controle behoudt.