Vesting Wax & Clean - 10 L

  1. Home
  2. Wax & Clean - 10 L

"Vesting Wax and Clean is de ideale oplossing voor het reinigen, onderhouden en beschermen van uw geoliede houten vloeren. Milieuvriendelijk, zuinig in gebruik en geschikt voor periodieke reiniging."

€34,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Met "Vesting Wax and Clean" kunt u uw geoliede houten vloer op een effectieve en milieuvriendelijke manier onderhouden en beschermen. Het product bevat een unieke mix van natuurlijke zepen en wassen die een beschermend laagje op het oppervlak van de vloer creëren. Dit zorgt niet alleen voor een grondige reiniging, maar helpt ook bij het behouden van de natuurlijke uitstraling van de vloer en beschermt tegen veroudering en beschadiging.

Het gebruik van "Vesting Wax and Clean" is zeer eenvoudig en veilig voor mens en dier, omdat het geen agressieve chemicaliën bevat. Het product is gemakkelijk aan te brengen met een dweil of mop en droogt snel op, zodat uw vloer snel weer beloopbaar is. Bovendien is "Vesting Wax and Clean" zeer zuinig in gebruik en gaat het lang mee.

Met "Vesting Wax and Clean" kunt u genieten van een schone en goed onderhouden geoliede houten vloer zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over agressieve chemicaliën en beschadiging van uw vloer. Kies voor een milieuvriendelijke en effectieve oplossing en ervaar de voordelen van "Vesting Wax and Clean" voor uw geoliede houten vloer.

 

Gebruiksaanwijzing "Vesting Wax and Clean" voor het onderhouden van geoliede houten vloeren

Voor het reinigen en onderhouden van uw geoliede houten vloer raden wij Vesting Wax and Clean aan. Deze reiniger is zuinig in gebruik en heeft een heerlijk frisse geur.

Om te beginnen, verwijder alle losse vuildeeltjes en stof van de vloer met behulp van een zachte bezem of stofzuiger met zachte borstel.

Meng 200-300 ml Vesting Wax and Clean met 10 liter water in een emmer. Dit zorgt voor een effectieve reinigingsoplossing die gemakkelijk te gebruiken is op geoliede houten vloeren.

Gebruik een mop of dweil om de vloer gelijkmatig te reinigen. Begin in een hoek van de kamer en werk in secties. Maak lange, gelijkmatige bewegingen met de mop over de vloer. Let erop dat u niet te veel water gebruikt om te voorkomen dat er water in de houten vloer trekt.

Spoel de mop regelmatig uit in de emmer met reinigingsmiddel en vervang het water en het reinigingsmiddel indien nodig. Het is belangrijk om de mop na elk gebruik goed te wassen en te laten drogen voordat u deze weer gebruikt. Op deze manier blijft de mop schoon en hygiënisch en gaat deze langer mee.

Vesting Wax and Clean is geschikt voor periodieke reiniging van uw geoliede houten vloer (wekelijks, tweewekelijks, maandelijks). Na het reinigen laat u de vloer drogen.

Vesting Wax and Clean is gemakkelijk in gebruik en laat uw geoliede houten vloer weer stralen. Bovendien is het zuinig in gebruik, zodat u er lang van kunt genieten.