Vesting Meubelwas Geel 375 ml.

 1. Home
 2. Meubelwas Geel 375 ml.

Meubelwas: reinigt, beschermt en conserveert houten meubels en zorgt voor een mooie glans en verwijdert oppervlakkige vlekken en krasjes. Perfect voor het onderhouden van uw houten meubels. Ook bekend als antiekwas, decorwas of boenwas.

€6,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Meubelwas, ook wel bekend als antiekwas, boenwas, decorwas, meubelwas of terpentijnwas, is een was die u kunt gebruiken om uw meubels en vloeren te onderhouden. Deze was wordt nog steeds volgens een eeuwenoud recept vervaardigd, maar is wel aangepast aan de huidige milieueisen. De was is samengesteld uit diverse wassoorten, zoals bijenwas, en zuivere terpentijn.

Meubelwas reinigt, beschermt en conserveert houten meubels die zijn afgewerkt met was, olie of lak. Een behandeling met deze was zorgt voor een mooie glans en verwijdert oppervlakkige vlekken en krasjes. Alvorens de was definitief aan te brengen, is het aan te raden om deze eerst te testen op een proefstuk of onopvallende plek.

 

Gebruiksaanwijzing:

 1. Test de meubelwas eerst op een proefstuk of onopvallende plek.
 2. Breng de was dun en gelijkmatig aan met een doek of kwast.
 3. Laat de was een nacht drogen.
 4. Boen de was uit met een zachte borstel of pluisvrije doek voor een lichte glans.
 5. Indien nodig kunt u nog een dun laagje was aanbrengen voor het gewenste resultaat.

Verbruik: Met een blik van 375 ml kunt u ongeveer 6 tot 8 vierkante meter behandelen, afhankelijk van de poreusheid van het hout.

 1. Wat is meubelwas? Antwoord: Meubelwas is een soort was die wordt gebruikt om houten meubels te reinigen, beschermen en conserveren.

 2. Hoe breng ik meubelwas aan op mijn meubels? Antwoord: Breng de was dun en gelijkmatig aan met een doek of kwast, laat het een nacht drogen en boen het vervolgens uit met een zachte borstel of pluisvrije doek.

 3. Kan ik meubelwas gebruiken op alle soorten meubels? Antwoord: Meubelwas is geschikt voor meubels die zijn afgewerkt met was, olie of lak. Controleer echter altijd eerst of het geschikt is voor uw specifieke meubelstuk.

 4. Hoe vaak moet ik meubelwas gebruiken? Antwoord: Het wordt aanbevolen om meubelwas één keer per jaar te gebruiken, afhankelijk van de mate van gebruik van uw meubels.

 5. Is meubelwas veilig voor kinderen en huisdieren? Antwoord: Ja, meubelwas is over het algemeen veilig voor kinderen en huisdieren. Zorg er echter voor dat ze niet in contact komen met de was totdat deze volledig is opgedroogd.

 6. Kan meubelwas vlekken verwijderen? Antwoord: Ja, meubelwas kan oppervlakkige vlekken en krasjes verwijderen.

 7. Hoeveel meubelwas heb ik nodig voor mijn meubels? Antwoord: Onze meubelwas heeft een verbruik van 6 tot 8 vierkante meter per 375 ml fles, afhankelijk van de staat van uw meubels. Het is altijd beter om te weinig was te gebruiken en deze eventueel aan te vullen dan te veel was te gebruiken.