VESTING TERPETIJNWAS DONKER BRUIN

  1. Home
  2. TERPETIJNWAS DONKER BRUIN

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€7,99
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Terpetijnwas Donker Bruin is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Donker Bruin achtige uitstraling kan geven.

Met de Terpetijnwas Donker Bruin kunt u uw meubelen licht Donker Bruin uitstraling geven en is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met Donker Bruin kalk pigmenten. Door de Donker Bruin kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Ook kan Terpetijnwas Donker Bruin gebruikt worden om een verflaag een Donker Bruin accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Terpetijnwas Donker Bruin een mooie Gele waas.

Samenstelling Terpetijnwas: De terpetijnwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. terpetijnwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

Productblad

Veiligheidsblad