Vesting Vaste Vloerwas Geel 1L

  1. Home
  2. Vaste Vloerwas Geel 1L

De Vesting Vaste Vloerwas in de variant "geel" is een hoogwaardige en traditionele was speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van houten vloeren, met name voor vloeren die behandeld zijn met was en alle geoliede vloeren.

€17,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

De Vesting Vaste Vloerwas in de variant "geel" is een hoogwaardige en traditionele was speciaal ontwikkeld voor het onderhouden en beschermen van houten vloeren, met name voor vloeren die behandeld zijn met was of olie. Deze ambachtelijke was biedt niet alleen duurzame bescherming voor je vloer, maar geeft het ook een prachtige natuurlijke en warme uitstraling.

Zorgvuldige bescherming en verfraaiing: Deze vloerwas is ideaal voor houten vloeren en parketvloeren. Het impregneert en verzegelt het hout, waardoor het beschermd wordt tegen vocht en vuil. Daarnaast accentueert de was de natuurlijke schoonheid van het hout, waardoor je vloer een warme en authentieke uitstraling krijgt.

Eenvoudig aanbrengen en onderhouden: Het onderhoud van je houten vloer wordt een eenvoudige taak met de Vesting Vaste Vloerwas in geel. De was kan gemakkelijk worden aangebracht met behulp van een doek, beige pad of een boenmachine. Zorg ervoor dat je de was gelijkmatig verdeelt om overtollige was te voorkomen. Na het aanbrengen, boen je de vloer uit met een pluisvrije katoenen doek, witte pad of een boenmachine met witte pads voor een prachtige satijnen glans.

Vlekken en verontreinigingen verwijderen: Na verloop van tijd kan je houten vloer vuil en vettig worden, vooral bij meerdere lagen was. Geen zorgen! De Vesting Vaste Vloerwas in geel is ook geschikt voor het verwijderen van plaatselijke vlekken. Bij hardnekkige vlekken kun je voorzichtig staalwol 00 gebruiken om ze effectief te verwijderen.

Duurzaam en economisch: Met deze handige 1-liter verpakking van de Vesting Vaste Vloerwas haal je een duurzaam en economisch product in huis. Met de juiste zorg en regelmatig onderhoud kan één blik lang meegaan, waardoor je vloer er altijd stralend uitziet.

Kortom, met de Vesting Vaste Vloerwas geel 1 liter haal je een traditioneel en kwalitatief product in huis dat je houten vloer beschermt, onderhoudt en verfraait. Bestel nu en geniet van een prachtige en goed verzorgde vloer die de tand des tijds doorstaat.