VESTING TERPENTIJNWAS LICHT BRUIN

  1. Home
  2. TERPENTIJNWAS LICHT BRUIN

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€6,00
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Terpetijnwas Licht Bruin is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Licht Bruin achtige uitstraling kan geven.

Met de Terpetijnwas Licht Bruin kunt u uw meubelen licht Licht Bruin uitstraling geven en is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met Licht Bruin kalk pigmenten. Door de Licht Bruin kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Ook kan Terpetijnwas Licht Bruin gebruikt worden om een verflaag een Licht Bruin accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Terpetijnwas Licht Bruin een mooie Gele waas.

Samenstelling Terpetijnwas: De terpetijnwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. terpetijnwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

Productblad

Veiligheidsblad