VESTING TERPENTIJNWAS ENGLISH COLOR

  1. Home
  2. TERPENTIJNWAS ENGLISH COLOR

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€7,99
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Terpetijnwas English Color is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een English Color achtige uitstraling kan geven.

Met de Terpetijnwas English Color kunt u uw meubelen licht English Color uitstraling geven en is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met English Color kalk pigmenten. Door de English Color kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Ook kan Terpetijnwas English Color gebruikt worden om een verflaag een English Color accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Terpetijnwas English Color een mooie English Color waas.

Samenstelling Terpetijnwas: De terpetijnwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. terpetijnwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

Productblad

Veiligheidsblad