Vesting PVC Reiniger 2,5L Concentraat - Professionele Kwaliteit voor Duurzame Reiniging

 1. Home
 2. PVC Reiniger 2,5L Concentraat - Professionele Kwaliteit voor Duurzame Reiniging

"Professionele PVC Reiniger 2.5L Concentraat van De Vesting. Houdt de kwaliteit van uw vloer in topconditie. Beschikbaar in diverse formaten."

€9,99
Merk:
Vesting

Productomschrijving

Onze PVC Reiniger is een slimme keuze voor dagelijks onderhoud. Het verwijdert effectief vuil, vlekken en verontreinigingen, waardoor je PVC-oppervlakken er weer als nieuw uitzien. Bovendien laat het na het reinigen een aangename frisse geur achter in je leefomgeving.

Gebruik is eenvoudig: meng 50 ml van de reiniger met 5 liter lauw water. Voor hardnekkige vervuiling kun je een iets sterkere oplossing overwegen. Breng de oplossing aan met een goed uitgewrongen mop of doek, en zorg ervoor dat je het PVC niet doordrenkt om schade te voorkomen.

Onze Vesting PVC Reiniger is geschikt voor regelmatig gebruik en één fles van 1 liter is voldoende voor talloze reinigingsbeurten. Je hoeft je geen zorgen te maken over glansopbouw of strepen, omdat onze reiniger zorgt voor een streeploos resultaat.

Kies voor kwaliteit en zorg voor je PVC-oppervlakken met onze PVC Reiniger. Geniet van een vlekkeloos en fris PVC-oppervlak en creëer een schone omgeving in je huis. Wij geloven in de effectiviteit van ons product en garanderen je tevredenheid.

 

Gebruiksaanwijzing Vesting PVC Reiniger: Grondige en Efficiënte Reiniging voor Jouw PVC-Vloer

Het juiste gebruik van Vesting PVC Reiniger is essentieel om het maximale resultaat te bereiken bij het schoonmaken, beschermen en onderhouden van je PVC-vloer. Volg deze gedetailleerde en uitgebreide stappen om een stralende en onberispelijk schone vloer te verkrijgen.

Stap 1: Voorbereiding

 1. Zorg ervoor dat de vloer vrij is van los vuil en stof. Veeg indien nodig de vloer of gebruik een stofzuiger om oppervlakkig vuil te verwijderen.

Stap 2: Verdunnen van de Reiniger

 1. Schud de fles Vesting PVC Reiniger goed voor gebruik om de ingrediënten goed te mengen.
 2. Meet de benodigde hoeveelheid reiniger af, afhankelijk van het te reinigen oppervlak. Raadpleeg de aanbevolen verdunningsverhouding op de verpakking (meestal 25 ml per 5 liter water).

Stap 3: Reinigen met Microvezel Mopsysteem

 1. Vul een emmer met de vereiste hoeveelheid water.
 2. Voeg de gemeten hoeveelheid Vesting PVC Reiniger toe aan het water en meng goed.
 3. Dompel het microvezel mopsysteem in de emmer en wring het overtollige water uit.
 4. Begin met het reinigen van de vloer, werk in secties en volg de richting van de vloerplanken.
 5. Regulier tussendoor, reinig het microvezel mopsysteem door het in schoon water te spoelen en uit te wringen. Dit houdt het reinigingsproces effectief en voorkomt dat vuil wordt verspreid.

Stap 4: Reinigen met Microvezel Doek

 1. Voor randen en hoeken waar het mopsysteem mogelijk niet bij kan, gebruik je een microvezel doek.
 2. Breng een kleine hoeveelheid verdunde Vesting PVC Reiniger aan op de microvezel doek.
 3. Veeg voorzichtig de randen en hoeken van de vloer schoon.
 4. Laat de vloer indien nodig drogen.

Stap 5: Streeploos Opdrogen en Bescherming

 1. Na het reinigen met het mopsysteem of de microvezel doek, laat je de vloer volledig opdrogen.
 2. Geniet van de streeploze en glanzende afwerking van je PVC-vloer, vrij van vuil en vlekken.

Extra Tip: Plaatselijke Vervuiling Verwijderen met Sprayreiniger

 1. Vul een sprayfles met een verdunde oplossing van Vesting PVC Reiniger en water volgens de aanbevolen verdunningsverhouding.
 2. Spray de oplossing direct op plaatselijke vervuiling en vlekken.
 3. Gebruik een microvezel doek om voorzichtig te deppen en de vlek te verwijderen.

Bewaar Vesting PVC Reiniger op een koele, droge plaats, buiten bereik van kinderen en huisdieren. Sluit de verpakking stevig na gebruik.

Met deze uitgebreide gebruiksaanwijzing en gedetailleerde stappen, inclusief het regelmatig tussendoor schoonmaken van het microvezel mopsysteem, kun je de kracht van Vesting PVC Reiniger optimaal benutten en genieten van een vloer die straalt als nieuw. Geef je PVC-vloer de zorg die het verdient en ervaar de voordelen van een grondige en effectieve reiniging.

 

Vraag 1: Wat betekent de Vesting PVC Reiniger en waarvoor gebruik je het? Antwoord: De Vesting PVC Reiniger is een hoogwaardig schoonmaakproduct dat specifiek ontworpen is voor het reinigen van PVC oppervlakken. Het verwijdert doeltreffend vuil, vlekken en vet van PVC vloeren, waardoor ze hun oorspronkelijke glans behouden.

Vraag 2: Wat onderscheidt PVC Reiniger van PVC Cleaner? Antwoord: Deze termen verwijzen beiden naar hetzelfde product, namelijk de Vesting PVC Reiniger. Het gebruik van verschillende termen zoals "PVC Reiniger" en "PVC Cleaner" hangt voornamelijk af van persoonlijke voorkeur en regionale taalgebruiken.

Vraag 3: Kan ik de Vesting PVC Reiniger gebruiken om PVC vloeren schoon te maken? Antwoord: Absoluut! De Vesting PVC Reiniger is speciaal ontwikkeld om PVC vloeren grondig te reinigen en glanzend te houden. Het verwijdert gemakkelijk vuil en vlekken, zonder schade aan de PVC oppervlakken.

Vraag 4: Hoe pas ik de Vesting PVC Reiniger optimaal toe voor de beste resultaten? Antwoord: Voor optimale resultaten raden we aan om de Vesting PVC Reiniger te verdunnen volgens de verpakkingsinstructies. Gewoonlijk meng je een kleine hoeveelheid reiniger met water. Gebruik een zachte mop of doek om het mengsel gelijkmatig op de PVC vloer aan te brengen en veeg het vuil weg. Spoel de vloer niet af met water, aangezien dit strepen kan veroorzaken.

Vraag 5: Is de Vesting PVC Reiniger veilig voor dagelijks gebruik? Antwoord: Inderdaad, de Vesting PVC Reiniger is veilig om regelmatig te gebruiken. De speciale formule is ontworpen om de duurzaamheid van PVC oppervlakken te behouden en geen resten achter te laten. Het is raadzaam de reiniger volgens de instructies te verdunnen voor de beste resultaten.

Vraag 6: Is de Vesting PVC Reiniger geschikt voor andere PVC oppervlakken naast vloeren? Antwoord: Hoewel de Vesting PVC Reiniger voornamelijk gericht is op PVC vloeren, kun je het ook veilig gebruiken op andere PVC oppervlakken zoals meubels en wandpanelen. Het is echter aan te raden om eerst een klein, onopvallend gebied te testen voordat je de reiniger op grotere schaal inzet.

Vraag 7: Werkt de Vesting PVC Reiniger effectief bij het verwijderen van zelfs hardnekkige vlekken? Antwoord: Zeker, de Vesting PVC Reiniger is zeer doeltreffend in het verwijderen van diverse vlekken, inclusief de meer hardnekkige varianten. Voor deze vlekken kun je de reiniger onverdund aanbrengen op een zachte doek en voorzichtig de vlek deppen totdat deze vervaagt.