Vesting ONDERHOUDSOLIE 3040 NATUREL WIT 1LITER

  1. Home
  2. ONDERHOUDSOLIE 3040 NATUREL WIT 1LITER
€24,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

 

Vesting Onderhoudsolie 3040 Naturel Wit is een speciaal ontwikkelde onderhoudsolie die perfect is voor het onderhouden van geoliede houten vloeren, met behoud van hun natuurlijk witte uitstraling. Deze onderhoudsolie biedt een duurzame bescherming tegen vuil, vlekken en dagelijkse slijtage, terwijl het ook kleine krassen kan herstellen.

Deze onderhoudsolie wordt geleverd in een handige fles van 1 liter en heeft een hoog rendement. Met slechts 1 liter olie kunt u ongeveer 40 tot 60 vierkante meter vloeroppervlak behandelen, afhankelijk van de absorptie-eigenschappen van het hout. Dit betekent dat u met één fles onderhoudsolie een ruim oppervlak effectief kunt onderhouden.

Voor een optimaal resultaat raden we aan om het houten oppervlak grondig te reinigen met Vesting Intensiefreiniger voordat u de onderhoudsolie aanbrengt. Deze krachtige reiniger zorgt ervoor dat het hout volledig schoon is en klaar is voor de onderhoudsbehandeling.

Na het reinigen kunt u de onderhoudsolie gelijkmatig aanbrengen met behulp van een doek, spons of kwast. Zorg ervoor dat u de olie gelijkmatig verdeelt over het oppervlak. Eventueel overtollige olie dient direct te worden opgenomen met een pluisvrije doek om te voorkomen dat de olie te lang op het oppervlak blijft liggen.

De droogtijd van de onderhoudsolie kan variëren, maar doorgaans moet u rekenen op een droogtijd van ongeveer 8 tot 10 uur voordat u de vloer weer kunt belopen.

Met Vesting Onderhoudsolie 3040 Natural Wit kunt u niet alleen de natuurlijke schoonheid van uw geoliede houten vloeren behouden, maar ook zorgen voor een langdurige bescherming tegen slijtage en vuil, terwijl u de witte uitstraling van uw vloer behoudt. Het is de ideale oplossing om uw houten vloeren in topconditie te houden en hun natuurlijke witte schoonheid te laten stralen.