Vesting Laminaat Reiniger 5L Concentraat - Professionele Kwaliteit voor Duurzame Reiniging

  1. Home
  2. Laminaat Reiniger 5L Concentraat - Professionele Kwaliteit voor Duurzame Reiniging

"Professionele Laminaat Reiniger 10L Concentraat van De Vesting. Houdt de kwaliteit van uw vloer in topconditie. Beschikbaar in diverse formaten."

€24,99
Merk:
Vesting

Productomschrijving

"Ontdek onze hoogwaardige vesting laminaatreiniger, speciaal ontwikkeld voor veilige en streeploze reiniging van alle soorten laminaatvloeren, waaronder click laminaat. Met aandacht voor het milieu, is dit huidvriendelijke en biologisch afbreekbare reinigingsmiddel vrij van chloor en chemische conserveringsmiddelen.

Onze laminaatreiniger is een verstandige keuze voor dagelijks onderhoud. Het verwijdert effectief vuil en vlekken, waardoor uw laminaatvloer er weer als nieuw uitziet. Daarnaast zorgt het voor een aangename frisse geur in uw huis na het reinigen.

Om het te gebruiken, lost u eenvoudig 50 ml van het reinigingsmiddel op in 5 liter lauw water. Bij hardnekkige vervuiling kunt u een iets sterkere oplossing maken. Dweil de vloer met een goed uitgewrongen mop of dweil en spoel deze regelmatig uit in de oplossing. Het is belangrijk om de vloer niet te doordrenken om schade aan het laminaat te voorkomen.

Onze vesting laminaatreiniger is geschikt voor regelmatig gebruik, en één liter is goed voor wel 20 dweilbeurten. Met dit product hoeft u zich geen zorgen te maken over glansopbouw of strepen, omdat het zorgt voor een streeploos schoon resultaat.

Kies voor kwaliteit en gemak met onze laminaatreiniger. Geniet van een vlekkeloze laminaatvloer en een frisse, schone omgeving in uw huis. Wij staan achter de kwaliteit van ons product en garanderen uw tevredenheid."