Vesting Eco-ParketReiniger 1L

 1. Home
 2. Eco-ParketReiniger 1L

Eco-ParketReiniger is een fris, laagschuimend reinigingsmiddel voor periodieke reiniging van geoliede en gelakte parketvloeren en houten vloeren. Het is geschikt voor zowel lichtvochtige reiniging als de spray-reiniging en droogt streeploos op.

€9,99
Merk:
Vesting

Productomschrijving

Eco-ParketReiniger is een aangenaam geparfumeerd laagschuimend reinigingsmiddel voor dagelijkse en periodieke reiniging van alle geoliede en gelakte parketvloeren en houten vloeren. Het is geschikt voor zowel natte reiniging als de spray-reiniging en droogt streeploos op. Dit krachtige concentraat verwijdert snel en moeiteloos alle vervuilingen, van lichte tot zelfs de meest hardnekkige vlekken.

Met Eco-ParketReiniger is een juiste dosering belangrijk. Bij lichte vervuiling is 0,2% voldoende (10 ml in 5 liter schoon leidingwater), terwijl bij normale tot sterke vervuiling maximaal 1,0% (50 ml in 5 liter schoon leidingwater) nodig is. Dit zorgt niet alleen voor een effectieve reiniging, maar bespaart ook kosten en helpt het milieu minder te belasten.

Eco-ParketReiniger draagt het EU Ecolabel en is daarmee een milieuvriendelijke keuze voor het reinigen van uw vloeren. De cans zijn recyclebaar en kunnen als plastic afval worden aangeboden voor hergebruik. Hierdoor draagt u niet alleen bij aan de effectiviteit van het product, maar ook aan de duurzaamheid van onze planeet.

Al met al biedt Eco-ParketReiniger een krachtige, milieuvriendelijke en betaalbare oplossing voor het reinigen van alle geoliede en gelakte parketvloeren en houten vloeren, met respect voor het milieu en uw portemonnee.

 
Gebruiksaanwijzing Eco-ParketReiniger: Verdun 10 ml in 5 liter schoon leidingwater voor lichte vervuiling of 50 ml voor normale tot sterke vervuiling. Maak de vloer licht vochtig met een microvezel dweil/mopsysteem in de lengte richting van de houtnerf en wring regelmatig uit. Vervang vuil dweilwater en werk randen en hoeken bij met een microvezeldoek. Niet te nat reinigen om beschadiging te voorkomen.

 

 1. Wat is Eco-ParketReiniger? Antwoord: Eco-ParketReiniger is een reinigingsmiddel dat speciaal is ontworpen voor parketvloeren en houten vloeren.

 2. Is Eco-ParketReiniger milieuvriendelijk? Antwoord: Ja, Eco-ParketReiniger is milieuvriendelijk en heeft het EU Ecolabel.

 3. Is Eco-ParketReiniger geschikt voor alle soorten parketvloeren? Antwoord: Ja, Eco-ParketReiniger is geschikt voor alle geoliede en gelakte parketvloeren en houten vloeren.

 4. Moet ik Eco-ParketReiniger verdunnen voordat ik het gebruik? Antwoord: Ja, u moet Eco-ParketReiniger verdunnen volgens de aanbevolen dosering.

 5. Kan ik Eco-ParketReiniger gebruiken voor dagelijkse reiniging? Antwoord: Ja, Eco-ParketReiniger is geschikt voor dagelijkse en periodieke reiniging.

 6. Moet ik anti-schuimmiddel toevoegen als ik Eco-ParketReiniger gebruik in een schrobzuigmachine? Antwoord: Nee, bij gebruik in een schrobzuigmachine is geen anti-schuimmiddel nodig.

 7. Hoeveel Eco-ParketReiniger moet ik gebruiken bij lichte vervuiling? Antwoord: Bij lichte vervuiling is 0,2% voldoende (10 ml in 5 liter schoon leidingwater).

 8. Hoeveel Eco-ParketReiniger moet ik gebruiken bij sterke vervuiling? Antwoord: Bij normale tot sterke vervuiling is maximaal 1,0% nodig (50 ml in 5 liter schoon leidingwater).

 9. Hoe moet ik Eco-ParketReiniger aanbrengen? Antwoord: Breng Eco-ParketReiniger licht vochtig aan in de lengterichting van de houtnerf met een microvezel dweil/mopsysteem en gebruik een microvezel doek voor de randen en hoeken.

 10. Is de verpakking van Eco-ParketReiniger recyclebaar? Antwoord: Ja, de verpakking van Eco-ParketReiniger is recyclebaar en kan worden aangeboden als plastic afval voor hergebruik.