Vesting "Vesting Intensiefreiniger 2,5 liter - Krachtige reiniger voor diepgaande houten vloerreiniging" - Copy

 1. Home
 2. "Vesting Intensiefreiniger 2,5 liter - Krachtige reiniger voor diepgaande houten vloerreiniging" - Copy

"Vesting Intensiefreiniger 2,5L: Krachtige reiniger voor houten vloeren. Verwijdert vuil en oude zeeplagen. Sterke reinigingskracht voor uw vloer."

€22,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

De Vesting Intensiefreiniger is een hoogwaardige en krachtige reiniger die speciaal is ontwikkeld voor houten vloeren, waaronder parket. Met zijn unieke formule biedt deze reiniger een diepgaande reiniging en voorbereiding van uw vloer, waardoor een optimale hechting van de onderhoudsolie wordt gegarandeerd.

De intensiefreiniger verwijdert moeiteloos vuil, vlekken en oude zeeplagen van uw houten vloer, waardoor deze zijn natuurlijke schoonheid en uitstraling behoudt. Dankzij de sterke ontvettende werking van de reiniger wordt zelfs het meest hardnekkige vuil effectief verwijderd, waardoor de houten ondergrond perfect wordt voorbereid op verdere behandeling.

Na het reinigen met de Vesting Intensiefreiniger heeft u de mogelijkheid om uw vloer extra te beschermen en verfraaien door het aanbrengen van hardwaxolie of olie. Deze afwerkingen bieden niet alleen een extra laag bescherming, maar geven uw vloer ook een mooie glans. Volg altijd de instructies van de fabrikant van de afwerkingsproducten voor het beste resultaat.

Om de Vesting Intensiefreiniger gelijkmatig en efficiënt aan te brengen, kunt u gebruik maken van een microvezel mopsysteem. Giet de verdunde reiniger in een emmer water en maak de microvezelmop vochtig. Reinig vervolgens het parket grondig met de vochtige microvezelmop. Het microvezelmopsysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de reiniger en absorbeert vuil effectief, waardoor uw vloer grondig wordt gereinigd.

Voor het reinigen van randen en andere moeilijk bereikbare plekken, zoals hoeken en onder meubels, kunt u een microvezeldoek gebruiken. Dompel de microvezeldoek in de verdunde reiniger, wring hem goed uit en reinig de gewenste plekken grondig. De microvezeldoek maakt het gemakkelijk om hardnekkig vuil te verwijderen en zorgt voor een precieze reiniging, zelfs op lastig bereikbare plaatsen.

Met de Vesting Intensiefreiniger kunt u vertrouwen op een betrouwbare oplossing die zowel de functionaliteit als het uiterlijk van uw parketvloer verbetert. Het biedt een grondige reiniging, optimale voorbereiding voor verdere behandelingen en de mogelijkheid om verschillende afwerkingen aan te brengen. Kies voor de Vesting Intensiefreiniger om uw houten vloer te revitaliseren, te beschermen en zijn natuurlijke schoonheid te behouden.

 1. Wat is de Vesting Intensiefreiniger? De Vesting Intensiefreiniger is een krachtige reiniger speciaal ontwikkeld voor houten vloeren, zoals parket. Het biedt een diepgaande reiniging en verwijdert vuil en opgehoopte resten van de vloer.

 2. Hoe gebruik ik de Vesting Intensiefreiniger? Verdun de reiniger volgens de instructies en breng het aan op het parket met een microvezelmopsysteem of een vochtige microvezeldoek. Reinig het parket grondig en spoel de doek regelmatig uit in schoon water.

 3. Is de Vesting Intensiefreiniger geschikt voor andere oppervlakken dan houten vloeren? De Vesting Intensiefreiniger is speciaal geformuleerd voor houten vloeren, met name parket. Het wordt niet aanbevolen voor gebruik op andere materialen.

 4. Wat zijn de voordelen van de Vesting Intensiefreiniger? De reiniger verwijdert effectief vuil en opgehoopte resten, waardoor uw parketvloer schoon en fris blijft. Het zorgt ook voor een optimale voorbereiding van het parket voor verdere behandelingen.

 5. Hoe vaak moet ik de Vesting Intensiefreiniger gebruiken? Het wordt aanbevolen om wekelijks onderhoud uit te voeren met de Vesting Intensiefreiniger om de matte afwerking van uw parket te behouden. Regelmatig gebruik helpt ook bij het verwijderen van opgehoopt vuil.

 6. Kan ik de Vesting Intensiefreiniger gebruiken voor het verwijderen van hardnekkige vlekken? Ja, de Vesting Intensiefreiniger kan ook worden gebruikt voor het verwijderen van hardnekkige vlekken op uw parketvloer. Zorg ervoor dat u het product volgens de instructies verdunt en gebruik een microvezeldoek om de vlekken te behandelen.

 7. Moet ik het parket na het reinigen met de Vesting Intensiefreiniger laten drogen? Ja, na het reinigen met de Vesting Intensiefreiniger is het belangrijk om het parket volledig te laten drogen voordat u er weer op loopt. Dit duurt meestal ongeveer 30 minuten.

 8. Kan ik na het reinigen met de Vesting Intensiefreiniger een andere afwerking aanbrengen, zoals hardwaxolie of olie? Ja, na het reinigen kunt u ervoor kiezen om een andere afwerking, zoals hardwaxolie of olie, op uw parket aan te brengen. Zorg ervoor dat u de instructies van de fabrikant van het afwerkingsproduct volgt voor het beste resultaat.

 9. Kan ik de Vesting Intensiefreiniger aanbrengen met een microvezelmopsysteem? Ja, de Vesting Intensiefreiniger kan effectief worden aangebracht met een microvezelmopsysteem. Dit zorgt voor