VESTING WATERBEITS W78244 LEEM EIKEN 1 LITER

  1. Home
  2. WATERBEITS W78244 LEEM EIKEN 1 LITER

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€18,99
Stukprijs:
€0,00 /
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Vesting waterbeits is een gebruiksklare interieurbeits. Waterbeits accentueert de natuurlijke structuur van uw houten vloer en meubelstuk. Het is geschikt voor ongelakt en onbehandeld hout en of hout wat geheel is ontdaan van eerdere verf, lak of waslagen.

Verwerking: Oppervlakte dient droog, stof- en vetvrij te zijn. Voor gebruik de beits goed schudden of doorroeren. Dit voorkomt kleurverschillen bij het verwerken van de beits. Schuur het hout niet te glad zodat de beits nog opgenomen kan worden. Breng de beits ruim aan met een kwast, spons of spuit. . Hierna alle overtollige waterbeits wegvegen met een  pluisvrije doek. Laat de beits vervolgens goed drogen om zo problemen zoals wit doorslaan bij de afwerking te voorkomen.

LET OP !! De verwerkingstemperatuur moet tussen de 15 - 22  graden zijn en de luchtvochtigheid tussen de 30% en de 60%.

Droogtijd: Tussen de 10 -14 uur

Schuren: Voordat u begint aan de afwerking, de eventueel opgekomen houtvezels (na het beitsen en drogen van oppervlakte), zachtjes wegschuren met een fijn schuurmatje of zeer fijne staalwol.

Afwerking: De oppervlakte dient u na droogtijd van de waterbeits af te werken met minimaal 2 lagen Vesting wasolie 3000 naturel zijdeglans , 3000-30 naturel mat , Pu-lak (mat ,zijdeglans ,hoogglans) van de Vesting . Deze afwerking zorgt voor een goede bescherming tegen vocht en vuil. (gebruik hiervoor geen producten op waterbasis, deze lossen de beits op)

Advies: Voordat u de gehele oppervlakte gaat beitsen raden wij u aan om altijd   eerst een stukje proef te beitsen op een niet zichtbare plek. Bij gebruik van meerdere blikken,deze dan onderling mengen om kleurverschillen te voorkomen.

Reiniging:
Na gebruik gereedschap goed reinigen met water!

Verbruik: Tussen de 10 en 12 m2 per liter op korrel 120 geschuurd eikenhout. (voor de rest is het zeer sterk afhankelijk van de houtsoort en de korrel waarmee het hout geschuurd is)