VESTING TERPENTIJNWAS/MEUBELWAS ZWART 370ML

  1. Home
  2. TERPENTIJNWAS/MEUBELWAS ZWART 370ML

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€8,99
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Terpetijnwas Zwart Color is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Zwart achtige uitstraling kan geven.

Met de Terpetijnwas Zwart Color kunt u uw meubelen licht Zwart Color uitstraling geven en is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met Zwart Color kalk pigmenten. Door de Zwart Color kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Ook kan Terpetijnwas Zwart Color gebruikt worden om een verflaag een Zwart Color accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Terpetijnwas Zwart Color een mooie Zwart Color waas.

Samenstelling Terpetijnwas: De terpetijnwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. terpetijnwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met terpetijnwas onderhouden worden.

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

Productblad

Veiligheidsblad