Vesting ONDERHOUDSOLIE 3000 NATUREL ZIJDEGLANS

  1. Home
  2. ONDERHOUDSOLIE 3000 NATUREL ZIJDEGLANS
€22,99
Merk:
Vesting
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

 

 

Vesting Onderhoudsolie 3000 Naturel Zijdeglans is een speciaal ontwikkelde onderhoudsolie voor geoliede houten vloeren. Deze onderhoudsolie is geschikt voor universeel gebruik en biedt een zijdeglanzende beschermlaag tegen vuil en vlekken, terwijl het ook kleine krassen kan wegwerken. De natuurlijke zijdeglans van uw houten vloer blijft behouden.

Vesting Onderhoudsolie 3000 Naturel Zijdeglans is verpakt in een handige fles van 1 liter en heeft een hoog rendement. Met 1 liter olie kunt u ongeveer 40 tot 60 vierkante meter behandelen, afhankelijk van de absorptie-eigenschappen van het hout. Dit zorgt ervoor dat u met één fles onderhoudsolie een groot oppervlak kunt onderhouden.

Voor gebruik van de Vesting Onderhoudsolie 3000 Naturel Zijdeglans raden we aan om het oppervlak eerst grondig te reinigen met Vesting Intensiefreiniger. Deze krachtige reiniger zorgt ervoor dat het oppervlak volledig schoon is en klaar is voor de behandeling met de onderhoudsolie.

Na het reinigen kunt u de onderhoudsolie gelijkmatig aanbrengen met behulp van een doek, spons of kwast. Zorg ervoor dat u de olie gelijkmatig verdeelt over het oppervlak. Eventueel overtollige olie dient direct te worden opgenomen met een pluisvrije doek om te voorkomen dat de olie te lang op het oppervlak blijft liggen.

De droogtijd van de onderhoudsolie varieert, maar over het algemeen moet u rekenen op een droogtijd van ongeveer 8 tot 10 uur voordat u de vloer weer kunt belopen.

Met Vesting Onderhoudsolie 3000 Naturel Zijdeglans kunt u de natuurlijke schoonheid van uw met hardwaxolie/olie behandelde houten vloeren behouden, terwijl u tegelijkertijd een duurzame bescherming biedt tegen dagelijkse slijtage en vuil. Het is de perfecte oplossing om uw houten vloer in topconditie te houden.