VESTING NATUURZUIVERE ZEEP WIT

  1. Home
  2. NATUURZUIVERE ZEEP WIT

Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is de perfecte oplossing voor het reinigen en onderhouden van geoliede houten vloeren die zijn behandeld met witte olie. Het geconcentreerde reinigingsmiddel bevat wit pigment om de kleur van de vloer in stand te houden.

€16,76
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is een speciale versie van de populaire Vesting Natuurzuivere Zeep, ontworpen voor het reinigen en onderhouden van geoliede houten vloeren die behandeld zijn met witte olie. Deze zeep is een krachtig en geconcentreerd reinigingsmiddel dat zorgt voor een optimale bescherming van uw geoliede vloer.

Het gebruik van Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is eenvoudig. Voor het normale onderhoud van uw geoliede vloer, mengt u 125 ml Natuurzuivere Zeep Wit met 5 liter lauw water in een emmer. Meng het zeepwater grondig en breng het vervolgens aan op de vloer met behulp van een mop of dweil. Zorg ervoor dat de mop of dweil niet te nat is om te voorkomen dat er te veel water op de vloer komt. Na het aanbrengen van het zeepwater, verwijdert u het met een uitgewrongen mop of dweil en spoelt u de mop of dweil regelmatig uit in een emmer met schoon water.

De aanwezigheid van wit pigment in deze zeep zorgt ervoor dat de kleur van uw vloer behouden blijft, terwijl het tegelijkertijd zorgt voor een grondige reiniging van uw geoliede vloer. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat het oppervlak droog, stof- en vetvrij is voordat u Vesting Natuurzuivere Zeep Wit gebruikt. Als de vloer zeer verontreinigd is, is het raadzaam om deze eerst te reinigen met Vesting Intensiefreiniger voordat u Natuurzuivere Zeep Wit gebruikt.

Het gebruik van Vesting Natuurzuivere Zeep Wit heeft nog een extra voordeel: het creëert een frisse en schone sfeer in uw huis. De aangename geur van het product zorgt voor een aangename en rustgevende sfeer in uw woning.

Tot slot draagt u met het gebruik van Vesting Natuurzuivere Zeep Wit bij aan het behoud van het milieu, omdat het product 100% plantaardig is en vrij is van schadelijke chemicaliën. Kortom, als u op zoek bent naar een krachtig reinigingsmiddel dat uw geoliede vloer beschermt, de kleur behoudt, en bijdraagt aan het milieu, is Vesting Natuurzuivere Zeep Wit een uitstekende keuze voor u.

 

  1. Wat is Vesting Natuurzuivere Zeep Wit en hoe gebruik ik het? Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is een speciale zeep die is ontwikkeld voor het onderhoud van geoliede houten vloeren die zijn behandeld met witte olie. Het product bevat wit pigment dat de kleur van de vloer behoudt en versterkt bij elke wasbeurt. Om de zeep te gebruiken, mengt u 125 ml zeep met 5 liter lauw warm water en brengt u het aan op de vloer met een mop of dweil. Zorg ervoor dat de mop of dweil niet te nat is en verwijder het zeepwater met een uitgewrongen mop of dweil. Spoel de mop of dweil regelmatig uit in schoon water.

  2. Kan ik Vesting Natuurzuivere Zeep Wit gebruiken op andere oppervlakken dan geoliede houten vloeren? Nee, Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is speciaal ontwikkeld voor geoliede houten vloeren die zijn behandeld met witte olie. Het product is niet geschikt voor andere oppervlakken.

  3. Wat zijn de voordelen van Vesting Natuurzuivere Zeep Wit ten opzichte van andere reinigingsmiddelen voor geoliede houten vloeren? Vesting Natuurzuivere Zeep Wit is een 100% plantaardig product dat de natuurlijke uitstraling van geoliede houten vloeren behoudt en versterkt bij elke wasbeurt. Het product bevat wit pigment dat de kleur van de vloer behoudt en heeft een aangename geur die zorgt voor een frisse en schone sfeer in uw huis. Bovendien draagt het gebruik van een 100% plantaardig product bij aan het behoud van het milieu.

Productblad

Veiligheidsblad