VESTING LOOGBEITS 70050-2 ZWART GEROOKT 1 LITER

  1. Home
  2. LOOGBEITS 70050-2 ZWART GEROOKT 1 LITER

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€14,31
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Voorbehandeling

Het hout dient ontdaan te worden van oude lak-, was- of olielagen. De beits is uitsluitend geschikt voor onbehandeld hout voor binnen en voor lichtere houtsoorten.


Gebruiksaanwijzing

Voor gebruik goed doorroeren of schudden en bij meerdere potten samenvoegen om kleurverschillen te voorkomen. Met een kwast of spons de loogbeits ruim en gelijkmatig aanbrengen in de richting van de houtnerf. Twee minuten laten intrekken en daarna overtollige beits afnemen met een goed absorberende doek. Loogbeits dient 8 tot 10 uur te drogen en daarna lichtjes schuren met een fijn schuurmatje om eventueel opgekomen houtvezels te verwijderen. Daarna dient de beits afgewerkt te worden met een van onze olieen of met pu-lak. Wasolie op kleur biedt een breed scala aan mogelijkheden om de meest unieke kleuren te creëren. Wij raden u aan (verplicht) om altijd eerst een proefstuk te maken, omdat loogbeits op ieder stukje hout anders anders kan uitpakken. Onze stalen zijn op eikenhout gemaakt en zijn korrel 120 geschuurd, en afgewerkt met wasolie 3000-30 naturel mat. Uw hout is na deze behandeling zeer goed beschermd tegen vocht, vuil en slijtage.

 

Verbruik tussen de 10 en 15 m2 per liter sterk afhankelijk van de houtsoort en de schuring.

 

Veiligheidsblad