VESTING KRIJTWAS GRIJS 2,5 LITER

  1. Home
  2. KRIJTWAS GRIJS 2,5 LITER

Bedrijven kunnen zich in deze webshop registreren en tegen scherpe prijzen de producten van de Vesting inkopen. Alle prijzen zijn excl btw. Levertijd 1-4 werkdagen. Geen retouren. Contact via [email protected]

€33,08
Merk:
VESTING
Voorraad:
Op voorraad

Productomschrijving

Voor particuliere klanten  KLIK HIER

Krijtwas en Kalkwas Grijs is een universele meubelwas waarmee u uw meubelen een Grijs achtige uitstraling kan geven.

Met de Kalkwas & Krijtwas Grijs kunt u uw meubelen licht Grijs uitstraling geven en is gemaakt van o.a. bijenwas gemengd met Grijs kalk pigmenten. Door de Grijze kalk is de was wat stugger dan normale boenwas of antiekwas, maar geeft daarentegen wel een betere dekking.

Ook kan Kalkwas & Krijtwas Grijs gebruikt worden om een verflaag een Grijs accenten te geven. Donkere verflagen zoals zwart of donkerblauw krijgen door de Kalkwas Grijs een mooie Grijze waas.

Samenstelling Krijt- Kalkwas: De Kalkwas & Krijtwas is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten. Kalkwas & Krijtwas reinigt, beschermt en conserveert uw meubelstuk. Meubelen die al eerder met was of lak behandeld zijn kunnen met Kalkwas & Krijtwas onderhouden worden.

 

Gebruiksaanwijzing: Met een kwast gelijkmatig aanbrengen en goed laten drogen. Daarna goed uitpoetsen met een met een zachte borstel of doek. Hoe droger de boenwas is, des te makkelijker is het uitpoetsen.

 

Productblad

Veiligheidsblad