Bekijk hier onze nieuwe kleurenkaart voor boenwas, hardwaxolie, vloerolie en wasolie
De winkel van Vestingproducten is verhuisd naar de Bisschopsmolenstraat 71 4876 AJ te Etten-Leur!

Wasolie Kleur

Wasolie Kleur van "de Vesting" is een kwalitatief hoogwaardige hardwaxolie voor het geven van de juiste kleur aan houten oppervlakken hiermee is uw vloer en of meubel verzekerd tegen de beste bescherming van vuil en vocht. U moet eerst de hardwaxolie kleur aanbrengen en afwerken met 1 á 2 lagen hardwaxolie naturel als beschermlaag.

Hardwaxolie
is bij ons te verkrijgen onder verschillende noemers; Meubelolie, Vloerolie en hardwaxolie.

Hardwaxolie Naturel geeft houten vloeren en of meubelen een zeer warme uitstraling. Hoewel deze naturel uitstraling zeer geliefd is, kan het toch zijn dat u een andere kleur in gedachten heeft. Het bepalen van de juiste kleur is soms erg moeilijk. Wij bieden van al onze producten test blikjes aan zodat u thuis de verschillende kleur(en) kunt uitproberen.

Let op ! U moet uw meubel of vloer altijd nadat u een hardwaxolie kleur heeft aangebracht afwerken met hardwaxolie naturel anders is deze niet goed genoeg beschermd tegen vocht en vuil. Hardwaxolie Naturel doet niets met de uiteindelijke kleur, maar de hardwaxolie kleur samen met de hardwaxolie naturel is de uiteindelijke kleur.

Wasolie Productblad

Kleurenkaart

30 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren

30 artikel(en)

per pagina

Van hoog naar laag sorteren